Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjeswonderland Enkhuizen

Op 'Hekspeditie': Sprookjeswonderland Enkhuizen koopt vliegsimulator

28-01-2016, 14.34 uur

Sprookjeswonderland Enkhuizen ontpopt zich langzaam maar zeker tot een professioneel pretpark. Nieuwe attracties moeten ervoor zorgen dat de Noord-Hollandse trekpleister zich kan meten met de grote jongens uit de branche. Komend voorjaar opent de 'Hekspeditie', een vliegsimulator in heksenthema.

Vooraf heet mascotte Heks Hupsakee bezoekers welkom in een speciale voorshow, die is vormgegeven als een tovenaarskamer. Als ze haar ietwat gebrekkige toverkunsten heeft vertoond, lopen gasten door naar de simulator voor een vlucht op een vliegend tapijt. Het hydraulisch platform is afkomstig uit het voormalige nautische attractiepark Cape Holland in Den Helder.

Per keer kunnen 35 mensen een ritje maken. Het attractiegebouw, met naast de simulator ook een winkeltje, toiletten en technische ruimtes, was vorig jaar al af. Over enkele maanden wordt de 'heksperience' zelf officieel in gebruik genomen.

Naast een Sprookjesbos huisvest het park in Enkhuizen nu al een schommelschip, een oldtimerbaan, een paardenbaan, dobberbootjes, trapwagens en meerdere theatervoorstellingen met animatronics.



Meer Sprookjeswonderland Enkhuizen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be