Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Dagje Walibi Holland verpest: 'Personeel maakte mij belachelijk'

27-09-2015, 01.14 uur

Een man is zo boos op Walibi Holland dat hij zijn geld terug eist en zweert nooit meer langs te komen. De reden: personeelsleden van het pretpark zouden hem tijdens een voorstelling voor gek hebben gezet. Dat schrijft het 'slachtoffer' op een klachtensite.

De 4D-film in theater Club Psyke wordt voorafgegaan door een show met een pratende pop en een acteur. Die stelt vragen aan bezoekers in het publiek, terwijl ze op een groot scherm verschijnen. "Ik had geen idee wat er aan de hand was totdat die man ineens domme opmerkingen ging maken", beschrijft de klager.

Hij gaf aan geen interesse te hebben, maar daarmee was de kous niet af. "Ondertussen ging die man doodleuk door met mij in de zeik zetten tegenover een heel publiek." Ook andere toeschouwers zouden zijn "afgekraakt".

De boze bezoeker pikte het niet en werd agressief. "Na afloop wilde ik naar hem toe lopen om hem eens flink aan te pakken, maar maakte hij dat hij snel wegkwam. Ik vind dit totaal niet kunnen en wens niet in de zeik gezet te worden door zo'n triest figuur."

Met excuses of vrijkaartjes hoeft Walibi niet aan te komen, zegt de man. "Daar is het niet mee opgelost. Dit was gelijk een domper op de hele dag en ik ziet het niet zitten om nog eens terug te komen."



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be