Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Veel kritiek op personeel Bobbejaanland: 'Schandalig en onbeschoft gedrag'

14-09-2015, 11.55 uur

Medewerkers van Bobbejaanland krijgen de laatste paar dagen opvallend veel kritiek over zich heen. Op de officiële Facebook-pagina van 't plezantste land regent het deze maand klachten over personeelsleden, die zich onbeschoft, onvriendelijk en arrogant zouden gedragen.

Zo klaagt vader Hans Poelmans dat hij ruzie had met een medewerker van de boomstambaan. Na een discussie over de minimumlengte kreeg de man verschillende dreigementen naar zijn hoofd geslingerd, zegt hij. "Deze persoon heeft waar mijn zoon bij stond geroepen dat hij de politie ging bellen en mij ging laten verwijderen." De werknemer zou ook ongevraagd een foto van de man gemaakt hebben.

Ann Wauters noemt het personeel "ondermaats". Ze werd naar eigen zeggen op een vernederende manier toegesproken in het station van achtbaan Revolution, nota bene via de omroepinstallatie. "Sorry, maar dit is ronduit onbeschoft!", schrijft ze.

Ook bezoeker Brende van Donkelaar was met stomheid geslagen. Een toiletjuffrouw snauwde haar in gebrekkig Engels toe dat haar kinderwagen niet naar binnen mocht. "De manier waarop dit ging echt schandalig en zeer klantonvriendelijk. Zelfs tegen een mevrouw in rolstoel werd gezegd in hetzelfde gebrekkige Engels: stoel buiten en lopen?!" Aangekomen op het toilet bleek het verschoonkussen vies en kapot.

Yunus Gunaydin vertelt dat ze "zeer arrogant en onvriendelijk" behandeld is bij een infopunt. Ze noemt de medewerkers "incompetente mensen die niet weten wat ze moeten doen". "Op een bepaald moment werd er zelfs gesuggereerd dat ik dom was. Zeer slecht park, kom hier nooit meer terug."

Van Donkelaar vult aan: "Ik heb niet één maar dan ook echt niet één personeelslid zien lachen. De één keek nog chagrijniger dan de ander! Niet bepaald om vrolijk van te worden als gast."

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be