Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Dagje pretpark: vader en moeder stelen rugzakken van bezoekers

30-08-2015, 18.11 uur

Een gezinnetje heeft een geniepige manier gevonden om pretparkbezoekers te bestelen. In Gardaland (Italië) stopten een vader en moeder stiekem rugzakken van andere gasten in een grote wandelwagen. Vervolgens haalden ze er op het toilet portemonnees, telefoons en briefgeld uit.

Later dumpten ze de lege rugzakken ergens in het park. Bewakers betrapten het steelkoppel op heterdaad, melden Italiaanse media. De politie heeft een man van 37 en een vrouw van 32 aangehouden. Ze bezochten Gardaland met twee kinderen. Na een nachtje in de cel zijn de twee weer vrijgelaten.

Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be