Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland veilt wandeling op 47 meter hoge achtbaan Goliath

22-08-2015, 14.03 uur

Weer eens wat anders: wandelen bovenop de beroemde Goliath in Walibi Holland. Twee waaghalzen krijgen de kans om de hoogste achtbaan van de Benelux te beklimmen. Helemaal bovenaan mogen ze even van het spectaculaire uitzicht genieten.

Het pretpark veilde de bijzondere klim via veilingsite VakantieVeilingen, inclusief toegangskaartjes voor Walibi. "Zo heb je pas echt een stoer verhaal om aan je vrienden te vertellen", stond in de omschrijving. Uiteindelijk werd er 140 euro geboden. De hoogste bieder mag ergens in september langskomen.

Walibi heeft in het verleden overigens vaker bezoekers tegen betaling attracties laten beklimmen, maar toen ging het steeds om een speciale acties voor het goede doel.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be