Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Geen interesse voor gratis kermis: 'Je kon een kanon afschieten'

22-08-2015, 09.43 uur

Een pijnlijk moment voor kermisexploitanten in Den Bosch. De kermis in de Brabantse hoofdstad was gisteravond een half uur lang gratis, maar bijna niemand bleek daarvoor te porren. Nergens stond een rij om voor niets te zwieren en zwaaien.

Alleen zwaaiarm Eclipse trok een paar geïnteresseerden, vertelt een ooggetuige aan Looopings. "Je kon er een kanon afschieten." Aan het weer lag het ook niet. "Het was gewoon lekker warm en droog."

Als speciale openingsactie voor het festijn gaf de gemeente duizend munten voor ritjes weg. Ook parkeren in een splinternieuwe parkeergarage was gratis. De kermisambtenaren hadden gehoopt dat de actie flink wat volk naar het centrum zou trekken, maar dat bleek nogal tegen te vallen.

De kermis in het centrum van Den Bosch, met attracties als de Turbo Polyp, een zweefmolen, spookhuis Thriller, slingermolen Ultimate en achtbaan Magic Mouse, is nog tot en met 30 augustus dagelijks te bezoeken. Dan moet voor elk ritje wel weer gewoon betaald worden.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be