Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Filmopnames in vakantiepark Efteling: 'We mochten onze bungalow niet in'

04-08-2015, 14.05 uur

Gasten van vakantiepark Bosrijk in de Efteling mochten gisteravond een tijdje hun bungalow niet in. Vanwege filmopnames in de buurt van de huisjes kregen bezoekers de opdracht om stil te zijn en verderop te wachten.

Dat beschrijft ene Hanneke op Twitter. Ze werd op afstand gehouden "omdat freaking Klaas Vaak aan het filmen is". Na afloop van een drukke dag Efteling wilde ze niets liever dan naar binnen gaan. "Onze deur mag niet open want het is in beeld. Dus wij staan op een hoekje. Ik wil douchen!"

Hanneke mocht naar eigen zeggen geen foto's van het tafereel nemen, maar deed dat toch. "Met een straatje vol versleten kindjes die stil moeten zijn kijken wij dus naar the making of Klaas Vaak The Movie."

In april werd bekend dat de Efteling plannen heeft voor een nieuwe bioscoopfilm. Het pretpark stuurde een enquête rond waarin deelnemers konden kiezen uit verschillende thema's. Eén van de opties was 'Klaas Vaak de Film'.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be