Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Zweepslagen in Walibi Holland: Fifty Shades of Grey tijdens Halloween

04-08-2015, 15.28 uur

Walibi Holland speelt in op het succes van Fifty Shades of Grey. Een nieuw Halloween-themagebied is losjes gebaseerd op de erotische film en boekenreeks. Bezoekers van de Halloween Fright Nights kunnen komend najaar voelen hoe het is om gedomineerd te worden.

De zogeheten scarezone wordt als volgt omschreven: "Zweepslagen, lak, leer en bondage... het gaat er ruig aan toe. Het draait hier allemaal om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven. Laat jij je domineren?"

Het spookgebied krijgt de naam Twisted. Ook nieuw zijn de scarezones Hellfire en Game Over, met bekende figuren uit videogames. Daarmee komt het totale aantal scarezones op zeven, samen met Scarecrows, Campsite of Carnage, Things en Quarantine.

Nieuwe spookhuizen zijn er dit jaar niet. Het aanbod, bestaand uit Jefferson Manor, The Villa, Psychoshock en Haunted Holidays, blijft ongewijzigd. De Halloween Fright Nights vinden plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 10 oktober tot en met 1 november. Kaarten zijn sinds gisteren te koop.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be