Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Vrouw boos op Duinrell: kapotte bikini en bilwond door glijbaan Tikibad

01-08-2015, 15.00 uur

Een vrouw uit Voorburg heeft geen fijne herinnering overgehouden aan het Tikibad van Duinrell. In een van de glijbanen scheurde haar bikini en liep ze een pijnlijke bilwond op. Tot haar grote verbazing weigert het attractiepark de kosten voor een nieuw bikinibroekje te vergoeden.

Paulien bezocht het zwemparadijs op 12 juli samen met haar dochtertje. "Onder het gat in mijn broekje zat een wond. Blijkbaar heeft deze glijbaan ergens een scherp deel", vertelt ze aan Looopings. De vrouw diende een klacht in bij Duinrell, waarna ze te horen kreeg dat ze haar bikini ter controle moest opsturen.

Het aankoopbedrag werd echter nooit uitgekeerd. Duinrell reageert: "In ons huisreglement wordt duidelijk aangegeven dat bij het gebruik van de glijbanen versnelde slijtage van badkleding kan optreden." Bovendien zou de bikini voor meer dan 70 procent bestaan uit polyamide. Dat wordt door Duinrell afgeraden.

Paulien noemt de klantenservice "waardeloos" en laat het er niet bij zitten. "Volgens het woordenboek is slijtage beschadiging die zich geleidelijk manifesteert als gevolg van voortdurend gebruik. Na één keer van de glijbaan af te zijn gegaan kan dus nog geen gat ontstaan."



Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be