Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fan (23) laat Baron 1898 op zijn arm tatoeëren: 'Mijn ouders weten van niks'

29-07-2015, 15.06 uurBeeld: @BirgitVerhoeven

Zou er een grotere fan bestaan van Efteling-achtbaan Baron 1898? De 23-jarige Rick Oonincx heeft het logo van de nieuwe dive coaster op zijn arm laten tatoeëren. Zijn ouders weten van niks, vertelt hij aan Looopings. "Die hoeven dit niet te weten te komen."

Oonincx zegt een enorme fan te zijn van de fabrikant van de achtbaan, Bolliger & Mabillard. "Het is eigenlijk toevallig dat er een coaster van deze bouwer in de Efteling staat." De liefhebber maakte tot nu toe 25 ritjes in de attractie. "De Baron heeft iets bijzonders, het verhaal en het thema zijn schitterend."

Bij het Rotterdamse tatoeagesalon Tattoo Bob, waar Oonincx de Baron-tatoeage liet zetten, keken ze wel even raar op. "Er zijn hier de afgelopen jaren aardig wat opmerkelijke tatoeages voorbijgekomen", zegt een medewerker. "Deze kan aan dat rijtje toegevoegd worden."

Afgelopen maand ontwierp een tatoeage-artiest al een verzameling Baron-tattoos. Voor zover bekend is Oonincx de eerste die het aandurft om een plaatje van de achtbaan op zijn lichaam te zetten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be