Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Weer reeks avondopenstellingen Bobbejaanland geannuleerd

26-07-2015, 17.47 uur

2015 lijkt geen goed jaar te worden voor Bobbejaanland. Ondanks de opening van een nieuwe attractie wordt het seizoen tot nu toe gekenmerkt door bezuinigingen, onrust en noodmaatregelen. Na de annulering van alle zomeravonden in juli en augustus moeten nu ook de Halloween-avonden eraan geloven.

Het pretpark zou op 24, 30 en 31 oktober en op 1 en 6 november tot 22.00 uur open zijn. Drie van de vijf avondopenstellingen blijken alsnog geannuleerd te zijn. Alleen op 31 oktober en 6 november sluit Bobbejaanland pas 's avonds laat.

Eerder werd bekend dat drie aangekondigde Summer Nights in het zomerseizoen plotseling niet doorgingen. Een reden is niet bekend. De onverwachte beslissing werd nooit officieel gecommuniceerd. Ook een beloofde Halloween-show van illusionist Christian Farla is geschrapt.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be