Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

'Ontslagen medewerker Drievliet moet terugkomen'

30-07-2015, 23.06 uur

Medewerkers van Drievliet zijn een internetcampagne gestart om een ontslagen collega terug te laten komen. Ene David blijkt onlangs weggestuurd te zijn door het Haagse attractiepark. Op Facebook eisen werknemers dat hij mag blijven.

De knul werkte sinds 2007 in Drievliet. "Een vriendelijke jongen, hart voor de zaak en geliefd bij bezoekers", vertelt een ex-collega aan Looopings. David zou ontslagen zijn omdat hij niet kon voldoen aan "bizarre eisen" in zijn contract.

Het pretpark eist dat vaste krachten tijdens het seizoen, met werkweken van zes dagen, geen extra vakantiedagen opnemen. De sfeer op de werkvloer is al jaren slecht, zegt een ander personeelslid. "Pesterijen en sfeerverpestende acties zijn aan de orde van de dag. Sommige leidinggevenden zijn volledig incapabel. Het wordt elke week dramatischer."

Tot nu toe werd de Facebook-petitie door 47 personen getekend. "Veel triester dan dit kan het park niet worden", reageert iemand. Een ander is juist blij voor David. "Zoek je lekker een baan waar je wel gewaardeerd wordt! Fijne vakantie gozer!"

Ook Drievliet-personeelsmanager Birgit Faaij, het nichtje van directeur Jos Faaij, heeft een reactie achtergelaten. Volgens haar ging het om een vrijwillige beslissing. David zou "de keus zelf hebben gemaakt" door op vakantie te gaan.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be