Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Gigantische waterglijbaan: driehonderd meter door de stad glijden

20-07-2015, 12.48 uur

In Antwerpen komt twee dagen lang een gigantische waterglijbaan te staan. Waterratten kunnen in het weekend van 15 en 16 augustus naar beneden razen op de driehonderd meter lange Big Slide. Daarmee is het de langste waterglijbaan van het land.

Initiatiefnemer Pieter Verhoeven (38) kwam op het idee na het zien van een filmpje van een vergelijkbare megaslide in een Amerikaanse stad. Alle zesduizend kaartjes voor de Antwerpse glijbaan zijn al uitverkocht. De toegang tot een bijbehorend zomerfestival met dj's en foodtrucks is gratis. Bezoekers mogen hun opblaasdieren en -banden meenemen.

Eigenlijk zou de megaglijbaan deze zomer ook naar Amsterdam komen. Dat gaat toch niet door. De gemeente heeft geen vergunning verleend.



Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be