Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Nieuw megapretpark Londen komt steeds dichterbij: eerste stuk grond aangekocht

16-07-2015, 13.43 uur

De ontwikkelaars van het nieuwe megapretpark Paramount London hebben een belangrijke stap gezet. Afgelopen week werd de eerste 7 hectare grond voor het toekomstige 'entertainmentresort' aangekocht.

Dat melden regionale media. Uiteindelijk moet het terrein enkele honderden hectare groot worden. Directeur David Testa is blij. "Dankzij deze overeenkomst komt onze droom om hier een miljarden kostende trekpleister te bouwen weer iets dichter bij de werkelijkheid."

Naast een enorm attractiepark omvatten de plannen een theater met 1500 zitplaatsen, een conferentiecentrum, meerdere hotels en een gigantisch waterpark. Attracties worden gebaseerd op films en tv-series uit de stal van Paramount, zoals Mission Impossible en Star Trek. Er is ook een deal gesloten met de BBC om merken als Doctor Who te mogen gebruiken.

Verwacht wordt dat Paramount London ongeveer 40.000 bezoekers per dag kan trekken. Daarmee zou het een geduchte concurrent worden voor Disneyland Paris en andere grote Europese parken. Het is de bedoeling dat de bouw eind 2016 kan beginnen. In dat geval zou het resort in de lente van 2020 open kunnen.

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be