Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling deelt gratis kaartjes uit aan Duitsers

14-07-2015, 07.09 uur

Verschillende Duitsers die wel eens in de Efteling zijn geweest, ontvangen deze week zomaar een gratis entreebewijs voor het attractiepark. En de fortuinlijke oosterburen hoeven daar niets speciaals voor te doen. Er zijn geen kleine lettertjes aan de gulle gift verbonden.

De Duitsers treffen het "exclusieve VIP-Ticket" ter waarde van 38 euro deze week aan in hun mailbox, bevestigt een woordvoerster. Volgens haar is de actie bedoeld voor "een zeer selecte groep Duitse gasten" die al eens één of meerdere dagen in de Efteling zijn geweest. Om hoeveel personen het precies gaat, is niet duidelijk.

"Zij krijgen één gratis ticket voor zichzelf of om cadeau te doen", vertelt de voorlichtster. "Zie het als een soort bedankje in de vorm van een tell-a-friend-actie, of een terugkomactie."

Duitse bezoekers van de Efteling boffen vaker. Begin dit jaar werden Efteling-kaartjes op een Duitse kortingssite verkocht voor een spotprijs. Een paar jaar eerder bleek dat de entreeprijs voor het pretpark op de Duitse versie van de Efteling-site plotseling stukken goedkoper was.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be