Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hansa-Park

Bizar effect bij nieuwe mega-achtbaan: vrije val achteruit op kettinglift

03-07-2015, 17.09 uur

Een nieuwe achtbaan in het Duitse pretpark Hansa-Park is uitgerust met een merkwaardig, nog niet eerder vertoond effect. Bovenaan een steile kettinglift in een donkere toren zakt een treintje plotseling weer achteruit naar beneden.

Als de passagiers zijn bekomen van de schrik, worden de karretjes weer omhoog getakeld. Daarna volgt de rest van de rit in de buitenlucht, met een topsnelheid van 127 kilometer per uur. De rollercoaster Kärnan ging afgelopen woensdag open.

Het bizarre effect op de lift is normaal gesproken niet te zien in het donker. De vrije val is wel in beeld gebracht door Duitse journalisten in een videoreportage. Tijdens het filmen stond de werkverlichting aan.



Meer Hansa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be