Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Oorlogsveteranen mogen gratis naar Duinrell

29-06-2015, 14.41 uur

Duinrell trekt oorlogsveteranen voor. Oud-strijders mogen op vertoon van een Veteranenpas gratis naar het Wassenaarse attractiepark. In de zomermaanden en in de herfstvakantie kunnen ze kosteloos naar binnen.

Vier familieleden betalen de helft van de prijs. "Wij spreken graag onze waardering en dankbaarheid uit voor uw inzet in dienst van de vrede", schrijft Duinrell in een speciale folder. De voormalig militairen mogen ook onbeperkt het Tikibad in.

In Amerikaanse pretparken is het de normaalste zaak van de wereld om defensiepersoneel in het zonnetje te zetten. Daar krijgen (oud-)soldaten bijna overal korting op toegangsbewijzen en hotelverblijven. Voor zover bekend is Duinrell het enige attractiepark in Nederland dat veteranen gratis entree geeft.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be