Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert spectaculaire openingsceremonie van achtbaan Baron 1898

30-06-2015, 10.10 uur

Het is zover. Na maanden wachten opent de Efteling vandaag de nieuwe vrijevalachtbaan Baron 1898. 's Ochtends vroeg mogen journalisten kennismaken met de dive coaster, 's middags zijn abonnementhouders en prijswinnaars aan de beurt.

De Efteling verzorgt vanaf 11.45 uur een livestream van de opening. YouTube-presentatoren Benten Wijnen en Nana Appiah blikken terug op de bouw en interviewen betrokkenen.

Ook worden er beelden getoond van een verfilming van het verhaal achter de attractie. Het eerste officiële ritje, met daarin onder meer dj Hardwell, zal naar verwachting rond 12.45 uur plaatsvinden.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be