Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Achtbaanfans mogen uur lang onbeperkt in nieuwe rollercoaster Efteling

17-06-2015, 19.22 uur

Rollercoasterfans die geen genoeg kunnen krijgen van de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898, mogen in september een uur lang onbeperkt ritjes maken. De attractie is op zaterdagochtend 19 september exclusief gereserveerd voor leden van de European Coaster Club (ECC).

Deelnemers aan een speciale Efteling-fandag mogen van 08.45 tot 09.45 uur zo vaak als ze willen in Baron 1898. De liefhebbers moeten er wel wat voor over hebben: een kaartje kost maar liefst 58 euro. Wie al een Efteling-abonnement op zak heeft, betaalt 40 euro.

Bij de prijs zit ook een ontbijt inbegrepen, net als een exclusieve sessie van een uur op de Python, De Vliegende Hollander en houten achtbaan Joris en de Draak. Die vindt na sluitingstijd plaats, om 18.45 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be