Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Te dik voor Efteling-achtbaan Baron 1898? Test het hier

19-05-2015, 22.39 uurBeeld: Eric Rovers

Niet iedereen kan een ritje maken in de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898. Voor extreem zwaarlijvige bezoekers is geen plek in de dive coaster. Corpulente waaghalzen die twijfelen of ze in de zitjes zullen passen, kunnen dat straks al uitproberen voor ze in de rij aansluiten.

Recht voor het entreegebouw komt een los testzitje te staan. Forse thrillseekers mogen daar alvast gaan proefzitten in de hoop dat de beugel past en de veiligheidsriem dicht kan. De stoel voorkomt dat gezette passagiers met schaamrood op de kaken richting de uitgang moeten strompelen wanneer blijkt dat ze een paar kilo te veel wegen.

Overigens komt de Efteling ook met een oplossing voor bangeriken die de binnenkant van het entreegebouw wel willen zien, maar niet durven in te stappen. De nieuwe attractie krijgt een speciale 'chicken exit'.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be