Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Topattractie in nieuw pretpark Yumble Roermond eindelijk open

06-05-2015, 14.40 uur

De meest innovatieve attractie van Yumble in Roermond is eindelijk operationeel. Zes weken na de officiële opening van het 'pretpark van de toekomst' kunnen bezoekers plaatsnemen in schietsimulator Asteroids.

Volgens Yumble gaat het om een "try-out", omdat de ride nog gefinetuned moet worden. "Vanaf 1 mei kan de Asteroids getest worden", staat in een nieuwsbrief. "Versla de kometen die op je afvliegen door goed te richten en te schieten." Passagiers zitten in een draaiend platform terwijl ze plastic balletjes moeten afvuren op een rond scherm om zich heen.

De attractie is niet voor iedereen weggelegd: testpersonen moeten minimaal 1.40 meter lang zijn. Woordvoersters van het pretpark verklaarden al vanaf de allereerste openingsdag in maart meermaals dat Asteroids snel operationeel zou zijn. Dat bleken loze beloftes.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be