Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland pompt wildwaterbaan leeg om verloren videocamera

28-04-2015, 23.59 uur

Toverland heeft vandaag alles in het werk gesteld om een verloren videocamera van een bezoeker boven water te halen. Letterlijk, want de camera was per ongeluk in een grote wildwaterbaan gevallen. Medewerkers besloten de attractie na sluitingstijd helemaal leeg te pompen.

"Mijn GoPro-camera viel van een bruggetje naar beneden, klapte op een rotsblok en kwam in de goot van de Djengu River terecht", vertelt Ruben Riedijk aan Looopings. In paniek waarschuwde hij het personeel. Zeven minuten na sluitingstijd stond de baan al leeg.

Een personeelslid dat het apparaatje zag liggen, is in zijn normale werkkleding door het water gelopen om het verloren voorwerp te pakken. "Zijn schoenen, sokken en zijn broek waren doorweekt. Hij grapte nog dat ik voor nieuwe schoenen moest zorgen." Pretparkfan Riedijk was blij verrast dat Toverland zoveel voor hem over had. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt in een attractiepark."

De videocamera heeft het uiteindelijk niet gered, maar de geheugenkaart in het toestel wel. Zo kon Riedijk eenmaal thuis alsnog de beelden van de onfortuinlijke val bekijken.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be