Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Nieuw pretpark Yumble gooit alle principes overboord

26-04-2015, 00.33 uur

Het vernieuwende concept van pretpark Yumble in Roermond gaat de prullenbak in. Vijf weken na de officiële opening van het 'attractiepark van de toekomst' wordt definitief afscheid genomen van een van de belangrijkste innovaties: de speciale openingstijden.

Het was de bedoeling dat Yumble met specifieke tijdvakken zou gaan werken, waarbij het pretpark open zou zijn van 10.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur. Al in de eerste week gingen de tijden op de schop. Sindsdien waren bezoekers welkom van 09.30 tot 15.00 uur en van 13.30 tot 19.00 uur.

Maar ook dat idee wordt nu in zijn geheel afgeserveerd. Vanaf dit weekend hanteert Yumble openingstijden zoals elk ander attractiepark. De poorten zijn open van 10.00 tot 18.00 uur, zonder restricties of aparte 'shifts'. Op woensdagmiddag opent het park pas om 13.00 uur.

Het beleid van de directie is op zijn minst opvallend. Mede-oprichter Daan de Kruijk sprak voor de opening nog zijn vertrouwen uit over het innoverende concept. "Dit is de nieuwe generatie attractieparken, een heel nieuwe markt. Het is ook echt de bedoeling dat je na een halve dag weggaat", zei hij.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be