Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Weer ongeluk bij paardenshow Efteling, acteur afgevoerd

19-04-2015, 20.58 uur

In de Efteling is vanmiddag een acteur gewond geraakt tijdens de paardenshow Raveleijn. De man, die de rol van wachter speelde, moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij had last van pijn in zijn buik.

Een woordvoerster meldde eerder dat het om een ruiter ging, maar dat bleek niet het geval. Het incident vond plaats tijdens de voorstelling van 16.00 uur. Volgens de zegsvrouw vielen de verwondingen mee. "Het was vooral de schrik", vertelt ze aan Looopings. "De acteur is uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis. We verwachten verder geen complicaties."

Ongevallen tijdens de stuntshow komen vaker voor. Vorig jaar raakte een acteur bewusteloos na een val van zijn paard. Hij kwam met een keiharde smak op de grond terecht. Wonder boven wonder brak de ruiter niets.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be