Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

'Gemarteld worden is leuker dan Slagharen'

15-04-2015, 13.29 uur

Het is leuker om wekenlang gemarteld te worden dan om in Attractiepark Slagharen te vertoeven. Dat schrijft journalist Mitchell Daamen deze week in Nieuwe Revu. De verslaggever maakte een uitgebreide reportage in het Overijsselse pretpark naar aanleiding van het jarenlange gesjoemel met bezoekersaantallen.

Hij heeft het niet echt naar zijn zin in 'Sjoemelpark Slagharen'. "Mocht je ooit voor de keuze worden gesteld tussen zeven weken lang non-stop gewaterboard worden of een leven lang gratis wonen in Slagharen, verkies dan vooral het waterhappen", aldus Daamen, die zich ergert aan de grote hoeveelheid Duitse bezoekers, ouderwetse attracties en "Aldi-volk".

"Door het hele park is de voertaal Duits en hangen er overal en nergens tweetalige aankondigingen, behalve hier: 'Pas op: de pony’s kunnen bijten.' Ha! Humor kun je ze niet ontzeggen' die Slagharenaren. Zeker als je weet dat de EHBO-post voor Duitsers met afgebeten vingers helemaal aan de andere kant van het park is!"

Daamen ondervraagt nog een aantal externe restaurantuitbaters in het attractiepark over de rel rond de foutieve bezoekersaantallen, maar krijgt nul op het rekest. De pachters weigeren iets over de situatie te zeggen.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be