Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gigantische decoraties maken lift nieuwe Efteling-achtbaan compleet

08-04-2015, 00.07 uurBeeld: Eftelwesley

Op de bouwplaats van achtbaan Baron 1898 in de Efteling is vandaag een enorm goudkleurig plakkaat gearriveerd, voorzien van een indrukwekkend gedetailleerd reliëf. Het element wordt binnenkort, samen met een groot decoratief wiel, bevestigd bovenop de lift van de nieuwe dive coaster.

Aan beide zijden van de liftheuvel komt zo'n kolossaal decorstuk te hangen. De wielen gaan draaien zodra een trein omhoog wordt getakeld. Als passagiers boven zijn aanbeland, hangen ze even stil. Vervolgens lijkt het alsof er een kabel knapt, waarna de inzittenden bijna veertig meter naar beneden duiken.

Rond het stationsgebouw is men ondertussen begonnen met het planten van struiken en bomen. Ook de eerste paden en pleinen worden al aangelegd. Fans kijken vooral uit naar de eerste testritjes.











Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be