Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Zwemmen met pottenkijkers: gigantische glazen wand in Tikibad

27-03-2015, 19.06 uur

Bezoekers van het Tikibad in Duinrell krijgen iets minder privacy. Een grote muur in het waterparadijs is deze week vervangen door een enorme glazen wand. Duinrell wil meer daglicht in het zwemcomplex brengen.

Bovendien is het de bedoeling dat zwemmers "kunnen genieten van al het groen op Duinrell", zegt een woordvoerder. De toevoeging is onderdeel van een breder plan om het Tikibad een grondige opknapbeurt te geven. Als het goed is wordt komende zomer het aantal kleedruimtes uitgebreid.

Nieuwe glijbanen komen er voorlopig niet bij. Het Tikibad krijgt in de branche steeds meer concurrentie. Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsaland De Panne hebben de laatste jaren al waterparken uit de grond gestampt.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be