Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Concept Yumble nu al op de schop

25-03-2015, 19.13 uur

Het groots aangekondigde concept van pretpark Yumble in Roermond gaat al in de eerste openingsweek op de schop. De controversiële openingstijden van het nieuwe overdekte park zijn plots gewijzigd.

Tot nu toe konden bezoekers na het kopen van een entreekaartje drie uur lang gebruikmaken van de faciliteiten in het entertainmentcomplex, dat zichzelf het 'attractiepark van de toekomst' noemt. Daarna werden ze weer weggestuurd. Klaarblijkelijk werkte dat principe bij nader inzien toch niet naar wens.

Voortaan mogen bezoekers vijfenhalf uur uur lang blijven. In plaats van twee shifts van 10.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur zijn er nu twee blokken van 09.30 tot 15.00 uur en van 13.30 tot 19.00 uur. Oorspronkelijk werden beide dagdelen omlijst door een openingsshow en een slotshow. Hoe dat in zijn werk gaat nu beide tijdsvakken door elkaar lopen, is niet duidelijk.

Eerder werden ook de entreeprijzen stilletjes aangepast. Kaartjes op internet kosten sinds afgelopen weekend 14,50 euro in plaats van 16,50 euro.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be