Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Heeft u een minnares?' Foute Vrienden nemen bezoekers Walibi Holland in de maling

27-03-2015, 00.41 uur

Met bizarre opdrachten en gênante vragen hebben de heren van het tv-programma Foute Vrienden de bezoekers van Walibi Holland beetgenomen. Dat was vanavond te zien op RTL 5.

De opnames vonden al in september plaats. Vermomd als enquêteurs van het pretpark vielen Klaas van der Eerden, Pim Muda, Albert Jan van Rees en Pepijn Gunneweg passanten lastig op het plein voor de achtbaan Condor.

In het programma moeten de vier komieken tegen nietsvermoedende voorbijgangers herhalen wat door hun vrienden in hun oor gefluisterd wordt. Zo kreeg Muda de opdracht om te onderzoeken of scheetgeluiden een alternatief kunnen zijn voor de slogan van Walibi.

Van der Eerden vroeg aan een vader en zijn dochtertje of een nieuwe waterglijbaan beter 'De Natte Banaan' of 'De Klamme Pruim' zou kunnen heten. Van Rees probeerde al blazend de juiste windsnelheid van attracties te bepalen. En Gunneweg kreeg de opdracht om een mooie dame te vragen naar haar seksuele voorkeuren.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be