Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Deze gigantische freefall-toren kan voorlopig niet open

04-04-2015, 15.03 uur

Het is één van de hoogste vrijevaltorens in Europa: Scream in het Duitse Heide Park. Voorlopig staat de spectaculaire drop tower van ruim honderd meter hoog echter stil. Er moet gewacht worden op nieuwe onderdelen.

Hoe lang dat gaat duren, is niet bekend. De Duitsers hopen hun gigantische paradepaardje weer operationeel te hebben voor het hoogseizoen losbarst. Heide Park ging afgelopen maand weer open na de wintersluiting.

In Scream vallen thrillseekers met een topsnelheid van bijna 100 kilometer per uur loodrecht naar beneden. In Europa zijn slechts een paar vergelijkbare drop-torens hoger. "Het is een van onze belangrijkste attracties", geeft een woordvoerder toe. "We doen ons uiterste best om hem zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen."



Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be