Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

De laatste loodjes voor Yumble Roermond: 'pretpark van de toekomst' morgen open

20-03-2015, 22.38 uur

Het wordt een kort nachtje voor de medewerkers van het nieuwe overdekte attractiepark Yumble in Roermond. Morgenochtend gaat het 'pretpark van de toekomst' officieel open, maar vanmiddag waren nog niet alle attracties af.

In het complex is de hele dag met man en macht gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de openingsceremonie. De 360 graden-schietsimulator Asteroids kon vanmiddag nog niet draaien. Ook aan de zogeheten Lift of Horror werd nog volop gesleuteld. Bovendien ontbraken op veel plekken bordjes en verlichting.

Volgens woordvoerster Rian Ramaekers hoeven we ons geen zorgen te maken. Ze verwacht dat het gaat lukken om alles op tijd op te leveren. "De laatste puntjes op de i, we zijn aan het finetunen. We zijn er eigenlijk bijna klaar voor." Morgenochtend vroeg staan de eerste betalende bezoekers voor de deur.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be