Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Trouwring verloren in de achtbaan? Eigenaren gevonden voorwerpen gezocht

19-03-2015, 19.49 uur

Wie onlangs zijn of haar trouwring is verloren tijdens een dagje pretpark, heeft misschien geluk. Plopsaland vraagt om mee te zoeken naar de eigenaren van vijf ringen die in een van de vijf Plopsa-pretparken in België, Nederland en Duitsland zijn gevonden.

Plopsa plaatste daarvoor een opmerkelijke oproep op Facebook, die ondertussen al meer dan achthonderd keer gedeeld is. "Jaarlijks vinden we heel wat objecten in onze parken. Help je mee om de eigenaar te zoeken van volgende (trouw)ringen?"

Op de ringen staan graveringen met de namen Ellen en Jorg (13-06-2008), Stephanie en Marc (09-09-2000), Stephanie en Patrick (29-05-2004), Kristel en Emmanuel (19-10-2007) en Rick (14-09-1937). Wie een koppeltje herkent, mag zich melden bij Plopsa.









Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be