Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland onthult geheimen van nieuwe attractie The Forbidden Caves

15-03-2015, 13.49 uur

Bobbejaanland heeft in een klap onthuld hoe de nieuwe 3D-simulator The Forbidden Caves er van voor tot achter uit komt te zien. De afgelopen maanden werden slechts mondjesmaat tekeningen getoond, maar op een bijeenkomst voor pretparkfans zijn gisteren alle ontwerpen vrijgegeven.

De attractie wordt aangekleed als een expeditie door een dichtbegroeide jungle, een ondergronds gangenstelsel, overwoekerde ruïnes en een grot met kristallen. Hoogtepunt is de simulator-ride zelf, aan boord van twee expeditiebussen. Om daar te komen stappen bezoekers eerst in een wankele lift.

Het gebied rond de attractie, met restaurantjes en terrassen, krijgt de naam Adventure Valley. De thema-elementen worden gemaakt door de decorateurs van het Spaanse Rocas & Design, die ook het uiterlijk van een vergelijkbare simulator The Lost Temple in zusterpark Movie Park Germany voor hun rekening namen.

Bobbejaanland ziet het als een groot voordeel dat de collega's van Movie Park al ervaring hebben met het bouwen van een dergelijke attractie. "Dat is fijn omdat we kunnen leren van de dingen die daar fout zijn gelopen", aldus commercieel directrice Peggy Verelst. The Forbidden Caves gaat naar verwachting in mei open.



















Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be