Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell vol elfen en trollen: apart weekend voor fantasyfreaks

08-03-2015, 14.49 uur

Liefhebbers van fantasyverhalen en de middeleeuwen krijgen hun eigen themaweekend in Duinrell. Op zaterdag 28 en zondag 29 maart is het attractiepark alleen geopend voor verklede fantasyfreaks.

Ze mogen tegen een gereduceerd tarief langskomen voor optredens, workshops, zwaardgevechten en een markt. Ook alle attracties zijn operationeel. 'Gewone' bezoekers zijn tijdens het 'Fantasy Worlds'-weekend niet welkom: het reguliere seizoen van het pretpark begint een week later.

De Efteling kwam vorig jaar nog in het nieuws toen bleek dat verkleedpartijen daar niet langer getolereerd werden, tot groot verdriet van veel cosplayers. Over dergelijke regeltjes hoeven de deelnemers van het fantasyfestival in Duinrell zich geen zorgen over te maken, vertelt een woordvoerder. "Zolang je maar veilig in de attractie kan, is elk kostuum toegestaan."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be