Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Weggestuurde medewerkers Avonturenpark Hellendoorn krijgen trap na

01-03-2015, 08.49 uur

De achttien personeelsleden van Avonturenpark Hellendoorn die na jaren van trouwe dienst op straat zijn gezet, hebben een flinke trap na gekregen. Uitzendbureau Randstad zegt dringend op zoek te zijn naar nieuwe medewerkers voor het pretpark.

"Ben jij op zoek naar de leukste baan van Oost-Nederland? Solliciteer dan nu bij Avonturenpark Hellendoorn", staat in een pijnlijk sms'je dat bij Randstad ingeschreven uitzendkrachten afgelopen week ontvingen. Onbegrijpelijk, klagen de onlangs weggestuurde medewerkers op Facebook.

Zij hebben nog altijd geen duidelijke reden gekregen waarom ze moesten vertrekken, meldt dagblad Tubantia. Randstad gooit het op beschikbaarheid en ervaring, maar dat lijkt een drogreden. Sommige oud-werknemers werkten meer dan tien jaar in het Avonturenpark. Ze zijn uitgesloten van nieuwe sollicitaties.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be