Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Captain Jack

Ex-directeur Bobbejaanland broedt op plannen voor nieuw pretpark

27-02-2015, 22.02 uur

Jack Schoepen, de zoon van overleden pretparkicoon Bobbejaan Schoepen, heeft plannen voor een nieuw overdekt attractiepark in de buurt van Antwerpen. Bij een vakantiepark in Mol moet een groot indoorcomplex rond het thema luchtvaart uit de grond gestampt worden.

Dat heeft Jack vandaag zelf bekendgemaakt op een persconferentie. Hij gokt op 300.000 bezoekers per jaar. Het park met de naam 'Captain Jack' zou een investering van 15 miljoen euro vergen. Vakantiepark Sunparks Kempense Meren hoopt op 10 procent meer verblijfsgasten.

Het is niet de eerste keer dat de ondernemer van zich laat horen nadat hij Bobbejaanland samen met zijn familie verkocht in 2004: twee eerdere plannetjes voor nieuwe pretparken liepen op niets uit. Vier jaar geleden kwam Jack nog in de media met een idee voor het indoorpark 'Bob City'.

De initiatiefnemer, zelf ook een paar jaar directeur van Bobbejaanland, was naar eigen zeggen als kind al gefascineerd door vliegtuigen. "We gaan hier een kopie bouwen van een luchthaven met alle leuke elementen van een pretpark waar ruimte is voor sport, spel en educatie."

Meer Captain Jack
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be