Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nieuwe mascottes in Movie Park: Minions nemen pretpark over

28-02-2015, 20.45 uur

Movie Park Germany opent dit jaar geen nieuwe attractie. De Duitsers blijven teren op het succes van dinosimulator The Lost Temple, die halverwege vorig seizoen opende. Wel worden in 2015 nieuwe mascottes verwelkomd.

Het filmpark heeft de Minions binnen weten te halen, bekend van de blockbusters Despicable Me (2010), Despicable Me 2 (2013). Komende zomer krijgen de felgele wezentjes met blauwe pakjes hun eigen animatiefilm. In Movie Park gaan ze vanaf 27 maart met fans op de foto. Ze lopen ook mee met de dagelijkse parade.

De gebruikte pakken zijn identiek aan de kostuums die al een tijdje gebruikt worden in de Amerikaanse Universal-pretparken. Daar hebben de Minions ook een eigen attractie, de 3D-simulator Minion Mayhem.



Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be