Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Vier uur voor niks gereisd: Tikibad Duinrell zit helemaal vol

26-02-2015, 16.53 uur

Wie niet houdt van chaos, drukte en heel lang wachten, kan het Tikibad in Duinrell deze week beter mijden. Het Wassenaarse waterparadijs is al de hele voorjaarsvakantie loeidruk. Vandaag moesten de deuren zelfs gesloten worden omdat het zwembad helemaal vol zat.

Bezoekers in de enorme wachtrij voor de ingang kregen te horen dat ze beter terug naar huis konden gaan. In een verklaring op internet schrijft Duinrell: "De maximale capaciteit van het Tikibad is bereikt. De wachtrijen kunnen momenteel erg lang zijn. Wij adviseren u een andere dag te komen."

Op social media wordt volop geklaagd over de immense toeloop. "Tikibad gesloten wegens drukte, vier uur verspild aan reizen. Thanks hoor", schrijft een teleurgestelde bezoeker bij een foto waarop hij zijn middelvinger opsteekt naar mascotte Rick de Kikker.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be