Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Nieuwe attractie Bobbejaanland niet op tijd af

26-02-2015, 13.42 uur

De nieuwe 3D-simulator in Bobbejaanland is niet op tijd klaar voor het nieuwe pretparkseizoen. Bobbejaanland gaat op zaterdag 4 april weer open, maar dan duurt het nog vier weken voor trekpleister The Forbidden Caves af is.

De opening van de veelbelovende nieuwe attractie staat gepland op vrijdag 1 mei. Anderhalve week later, op woensdagavond 13 mei, volgt de feestelijke inhuldiging voor journalisten en andere genodigden. Op 16 maart gaat een speciale themawebsite online. Mogelijk zijn er eind april al wel testritjes.

In een persbericht wordt de simulator van het type 'immersive tunnel' omschreven als "een spannende trip naar de regenwouden van Khyonesië in Zuid-Oost Azië". Passagiers gaan tijdens de rit onder leiding van een archeoloog op zoek naar "magische kristallen" die vroeger door een verdwenen volkje werden gebruikt om goden te eren. Minimale lengte voor de attractie wordt één meter.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be