Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris wanhopig op zoek naar nieuw personeel: achtduizend vacatures

09-03-2015, 21.06 uur

Op zoek naar een baan? Mickey Mouse ontvangt je met open armen. Disneyland Paris heeft naar eigen zeggen maar liefst achtduizend vacatures openstaan. Het pretparkresort zoekt onder meer gigantisch veel verkopers en horecamedewerkers.

En geïnteresseerden hoeven voor hun sollicitatie niet af te reizen naar de Franse hoofdstad: Disney komt deze maand zelf naar Nederland en België om personeel te rekruteren. Op 17 maart zijn kandidaten welkom in Brussel, op 23 maart in Amsterdam.

Nederlanders en Belgen zijn bij het management van Disney zeer geliefd vanwege hun klantvriendelijkheid, flexibiliteit en talenkennis. Ook in Londen, Madrid, Berlijn en Rome worden speciale bijeenkomsten georganiseerd.

Wie liever niet in een keuken of achter een balie staat, kan 26 maart terecht in Amsterdam voor entertainmentaudities. Disney heeft dertig mannelijke en vijftien vrouwelijke rollen in de aanbieding voor lookalikes van onder meer Aladdin, Peter Pan, Assepoester en Sneeuwwitje.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be