Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Eloria - Erlebnisfabrik

Nieuw griezeldoolhof gaat de concurrentie aan met Movie Park

15-02-2015, 17.34 uur

Movie Park Germany krijgt concurrentie uit onverwachte hoek. Een nieuwe toeristische attractie op slechts een kwartiertje afstand gaat de strijd aan met het immens populaire halloween-evenement van het Duitse pretpark.

Het Grusellabyrinth NRW in Bottrop presenteert zich als "het grootste griezeldoolhof van Duitsland". En in tegenstelling tot het Halloween Horror Fest in Movie Park, dat steevast plaatsvindt in oktober, kan hier het hele jaar door gegriezeld worden.

De halloween-festiviteiten van Movie Park trekken jaarlijks vele tienduizenden bezoekers. Door het succesnummer van het pretpark te kopiëren, hoopt het nabijgelegen doolhof een groot deel van die doelgroep af te kunnen snoepen. Afgelopen week ging het permanente megaspookhuis officieel open. Kaartjes kosten 19,50 euro per stuk.

Meer Eloria - Erlebnisfabrik
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be