Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

'Wereldsensatie' in grootste pretpark van Duitsland: een 360 graden-bioscoop

08-02-2015, 18.29 uurBeeld: Parkerlebnis.de

"Een kleine wereldsensatie." Zo noemt directeur Roland Mack van Europa-Park een nieuwe 'verrassingsattractie' die dit jaar zal openen. Hij wist de toevoeging lang geheim te houden, maar inmiddels is duidelijk wat we kunnen verwachten: een 360 graden-bioscoop.

Collegasite Parkerlebnis.de achterhaalde foto's van een grote witte koepel die in het Griekse themagebied is geplaatst. Het is nog niet duidelijk wat voor film er zal gaan draaien. Het grootste pretpark van Duitsland bestaat in 2015 veertig jaar.

Naast de nieuwe attractie wordt onder meer een oude waterbaan opgeknapt en heeft men een lopende band aangelegd van de parkeerplaats naar de hoofdingang. Ook is er een nieuwe film ontwikkeld voor in het 4D-theater Magic Cinema.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be