Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Vier dagen kermis, nul bezoekers

05-02-2015, 19.53 uurBeeld: Andre Winter

Een kermis in Purmerend heeft in vier dagen tijd geen enkele betalende bezoeker getrokken. Op de Koemarkt in de Noord-Hollandse stad stonden deze hele week verschillende kermisattracties en spelkramen opgesteld, maar die waren niet bedoeld voor omwonenden.

De kermis was alleen opgebouwd voor opnames van een tv-commercial van T-Mobile met rappers Ali B en Brownie Dutch. Er verschenen onder meer een draaimolen, een gebakkraam en een schietkraam.

Ook de polyp Mad Monster, de booster Speed en de trip Jungle Fever waren van de partij. Inmiddels zijn de attracties weer afgebroken. Het is niet bekend hoeveel T-Mobile heeft moeten betalen voor de nepkermis.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be