Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Plopsa bestelt spectaculaire vliegtuigmolen

08-02-2015, 01.55 uur

Een spectaculaire molen met twaalf kantelende vliegtuigjes wordt de grote nieuwigheid van Plopsa's Holiday Park. Het Duitse pretpark heeft een attractie van het type 'sky fly' aangekocht, waarin passagiers zelf bepalen of ze over de kop gaan.

Dat doen ze door twee vleugeltjes aan de zijkanten van de gondels te bedienen. Ondertussen vliegen de inzittenden 22 meter de lucht in. De directie maakte de toevoeging vanavond bekend op een groot personeelsfeest. Holiday Park heeft de komst van de nog naamloze ride intussen officieel bevestigd.

Fabrikant Gerstlauer vertelde in september nog op een beurs dat er vanuit Europese pretparken opvallend veel vraag was naar de attractie. De sky fly in Holiday Park vervangt de ouderwetse Bounty Tower, die onlangs werd afgebroken.



Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be