Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Dromerige Belg (26) zoekt geld voor nieuw pretpark

18-02-2015, 13.44 uur

Een 26-jarige Belg is op zoek naar sponsors voor een nieuw pretpark in West-Vlaanderen. Waarom? "Eigenlijk heb ik niet echt een speciale reden voor het project", zegt initiatiefnemer Tim Biesmans. "Ik vond dat er in België nog wel een pretpark bij kon en kwam zo plots op het idee."

De werktitel: Een Nieuw Avontuur. Tim pakt het groots aan en heeft speciaal voor zijn ambitieuze plannetje een hele website gebouwd. Tot nu toe wist hij 880 euro op te halen. Er is nog 24.120 euro nodig voor een vooronderzoek. Ideeën over attracties heeft hij nog niet. Ook een locatie is nog niet bekend.

Het resterende bedrag hoopt de ijverige Belg op te halen door drankjes te verkopen op evenementen. Stiekem heeft Tim zelf ook wel door dat zijn ideetje weinig kans van slagen heeft. "Als we uiteindelijk geen toestemming krijgen, laten we het project gewoon achter ons liggen." Het opgehaalde geld gaat dan naar een goed doel.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be