Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dreunende beats in het Sprookjesbos: dancefestival bij de Efteling

31-01-2015, 19.34 uur

De rust van bezoekers in de Efteling wordt op zaterdag 16 mei waarschijnlijk bruut verstoord. Recht naast het pretpark vindt op die datum een groot dancefestival plaats. Verschillende dj's draaien de hele dag knallende dancebeats.

De Eftelingsestraat, gelegen tussen het attractiepark en bungalowpark Bosrijk, is van 13.00 tot 23.00 uur het toneel van de eerste editie van het Fairytale Festival. Het dance-evenement richt zich op jongeren boven de 18 en moet drieduizend bezoekers trekken. Op 24 februari begint de kaartverkoop.

Ondanks het sprookjesthema is de Efteling zelf niet betrokken bij de organisatie. Wel heeft de Efteling toestemming gegeven om een deel van het parkeerterrein te gebruiken, schrijft het Brabants Dagblad. "We hebben voorlopig nog geen winstoogmerk, we willen vooral iets voor de jeugd organiseren en lekker gaan knallen", zegt medeorganisator Stephan van Halewijn.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be