Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Winteropening Slagharen op losse schroeven

03-02-2015, 09.00 uur

Het is nog de vraag of Attractiepark Slagharen volgende winter geopend is. Mogelijk gaat de winteropening van het pretpark voor het eerst in jaren niet door. In dat geval blijft Slagharen van november tot en met maart gesloten, net als vroeger.

Over het voortbestaan van 'Winter Slagharen' is intern nog geen beslissing genomen, bevestigt directeur Wouter Dekkers in gesprek met Looopings. "We evalueren de vorige editie en beslissen aan de hand daarvan of we ermee doorgaan", zegt hij. "Er zijn argumenten voor en er zijn argumenten tegen." Vooralsnog is zondag 1 november 2015 de laatste openingsdag van het seizoen.

De winterse openstelling werd in 2011 geïntroduceerd door voormalig directrice Angelique Klar, destijds onder de noemer 'IJskoud Slagharen'. Het evenement is nooit een groot succes geworden. Tijdens de vorige editie klaagden bezoekers massaal over onder meer gesloten attracties en een gebrek aan sfeer.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be