Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Krijgt Plopsaland concurrentie van een nieuw megapretpark?

26-01-2015, 19.59 uur

Een nieuw megapretpark met themagebieden vol achtbanen, thrillrides en andere spectaculaire attracties op slechts een half uur rijden van Plopsaland De Panne. Het zou de nachtmerrie zijn van de directie van Plopsa. Maar als het aan de Franse politica Natacha Bouchart ligt, wordt dat beeld in 2018 werkelijkheid.

Ze presenteerde afgelopen weekend haar plannen voor een gigantisch themapark in Calais (Noord-Frankrijk), dat binnen drie jaar af moet zijn. Ze wil haar regio aantrekkelijker maken voor toeristen. Themagebieden zouden namen krijgen als Sea World, Steam Punk District, Heroic Fantasy Land, Manga City, Science Fiction Zone en Adventurer's League.

Volgens de eerste plannen komen er 32 attracties. De ambitieuze onderneemster denkt 350 miljoen euro nodig te hebben voor het project. Er is nog hoop voor Plopsaland, want dat bedrag is bij lange na niet binnen. De initiatiefneemster is op zoek naar investeerders.









Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be