Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Deal gesloten over aankoop grond voor grootste attractiepark van Europa

15-01-2015, 16.28 uur

De komst van Paramount London, het grootste attractiepark van Europa, is weer een stap dichterbij gekomen. Deze week hebben de initiatiefnemers een deal gesloten over het aankopen van een grote lap grond in South East England.

Daar moet het megaresort van 2,5 miljard euro binnen enkele jaren uit de grond gestampt worden. Volgens de ontwikkelaars kan het ambitieuze droomproject nu echt niet meer stuk. Het enorme terrein ligt op een schiereiland waar tot 1993 cementfabrieken stonden.

In het pretpark, op een uurtje rijden van het centrum van Londen, komen attracties te staan die in het teken staan van zowel Paramount-films als tv-programma's van publieke omroep BBC, zoals Star Trek, Mission Impossible en Top Gear.

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be