Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland toont ontwerp van ingang nieuwe attractie

15-01-2015, 06.53 uur

De nieuwe 3D-simulator in Bobbejaanland wordt waarschijnlijk de meest gedecoreerde attractie van het hele pretpark. De entree van de ride belooft in ieder geval veel goeds, als we een nieuwe tekening mogen geloven.

Bezoekers lopen door een opengesperde mond van een Inca-achtig beeld de buitenwachtrij binnen. Ook de rij zelf wordt tot in de puntjes aangekleed, beloofde Bobbejaanland eerder. Een ritje moet een jeepsafari door een jungle vol exotische monsters voorstellen. In zusterpark Movie Park Germany staat sinds afgelopen zomer een vergelijkbare attractie met de naam 'The Lost Temple'.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be